Nicolas Cage visszatér az egyik legikonikusabb szerepében, elkészül ugyanis A fegyvernepper folytatása, ám ezúttal a sztori is egy kicsit más lesz. Mondjuk a részleteket!

Andrew Niccol foglalja el majd ismét A fegyvernepper 2 rendezői székét, aki egyúttal a forgatókönyvet is fejleszti. Nicolas Cage tehát újra Yuri Orlov bőrébe bújik, a szereplőgárda ugyanakkor Bill Skarsgårddal is bővült, aki Orlov fiát alakítja majd.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a folytatás amolyan “családi dráma” lesz, amelyet egyébként a Cannes-i Filmfesztiválon terveznek bemutatni. A produkció nemzetközi forgalmazásáért a FilmNation Entertainment felel, míg az amerikai jogokat a CAA Media Finance kezeli.

Ugyancsak visszatérnek a projekthez az első rész producerei, Philippe Rousselet és Fabrice Gianfermi a Vendôme Pictures cégükkel, Cage saját produkciós cége, a Saturn Films is részt vesz a munkálatokban.

“Alig várom, hogy még több időt tölthessek a bájos ördög, azaz Jurij Orlov és fia társaságában, akiről nagyon úgy tűnik, hogy apja nyomdokaiba lépett” - nyilatkozta nemrégiben a rendező.

“A film világa egyáltalán nincs híján az elmesélhető történetekben, így nagyon izgatottak vagyunk, hogy egy újabab történetet mesélhetünk el, amely Yuri és Anton veszélyes útját követi” - jegyezte meg Philippe Rousselet producer.

A folytatással kapcsolatban egyelőre nem látott napvilágot bővebb hivatalos információ, a közeljövőben várhatóan azonban gyakrabban hallunk még az előkészületekről.

akció | dráma | krimi | szatíra | thriller

Jurij Orlov nagy és befolyásos ember akar lenni. Hogy elérje célját, semmitől nem riad vissza. Vagyonát fegyverkereskedelemből szerzi, és egy pillanatig sem engedi, hogy... több»