Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
23
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Rendkívül intelligens film, nagyon tetszik benne az a jelenet mikor a magára hagyott repülőgépek pillanatok alatt szétkapják.

 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Szerintem ez a film volt Nicholas Cage csúcspontja alakításilag. Akár dokumentumfilmnek is elmehetett volna, annyira el tudom hinni a sztorit.


 
Deku   2017. 07. 25.

Egész tűrhető lett, Nicolas Cage teljesen vállalható volt benne. Tetszik az ilyen pörgős film. Lomha tempója volt a filmnek ami elég durva hátránnyal indít nálam. Szerencsére idővel felveszi a fonalat és egy egész pofás sztorit kupáltak ki a végére így kellemes szájízzel fejeztem be a filmet.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

Ez nem dráma. Már ott tudtam hogy mit várhatok a filmtől amikor a kezdő képsorokban egy töltényekkel színültig beborított harctéren áll. Nem voltam még harctéren (hálistennek), de sztem ilyen nincs... na szal az nekem máris komolytalan volt. Am tudom, sokan azt mondják hogy ez Cage utolsó jó filmje. Hát akkor azt hiszem nekem még visszább kell keresni ehhez.

 
harnas1207   2018. 12. 20.

N. Cage csúcs filmje. Itt alakította a legnagyobbat. A film nagyon ütős témához nyúl, és folyamatosan billeg a dráma és a dokumentumfilm között. Leginkább a mit honnan és milyen úton szerzek be részek tetszettek.

 
Hajszál választotta el a zseniálistól, sajnos a végére leül a történet, a végső csavar már nem olyan váratlan, a szájbarágós szövegért is kár volt, de ettől még simán remek filmről van szó, amelyet nem mindig akarunk látni, de átmossa a lelkünket. Kell ennél több? több»

A film összbevétele 72 617 068 dollár volt (imdb.com).

 

Monica Belucci is esélyes volt Ava szerepére.

(mamiéstöti2)
 

Nicolas Cage karaktere egy ma is létező személy, Victor Bout-nak hívják és 2008-ban kapták el.

(mamiéstöti2)
 

Egy afrikai hadúrtól kölcsönvettek egy helikoptert a forgatásra, mikor visszaadták a következő napon kilőtték a helikoptert.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.