Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
81%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
24
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Zitavon   2020. 06. 05.

legújabb vélemény

Gyenge hármas

Sok kritika szerintem ez egy csillagos ötös film. Én nem így látom. A sztori érdekes és elgondolkodtató, de a színészi szerepjátékok nem igazán voltak hitelesek. Részemről gyenge hármas.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Rendkívül intelligens film, nagyon tetszik benne az a jelenet mikor a magára hagyott repülőgépek pillanatok alatt szétkapják.


 
Deku   2017. 07. 25.

Egész tűrhető lett, Nicolas Cage teljesen vállalható volt benne. Tetszik az ilyen pörgős film. Lomha tempója volt a filmnek ami elég durva hátránnyal indít nálam. Szerencsére idővel felveszi a fonalat és egy egész pofás sztorit kupáltak ki a végére így kellemes szájízzel fejeztem be a filmet.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

Ez nem dráma. Már ott tudtam hogy mit várhatok a filmtől amikor a kezdő képsorokban egy töltényekkel színültig beborított harctéren áll. Nem voltam még harctéren (hálistennek), de sztem ilyen nincs... na szal az nekem máris komolytalan volt. Am tudo... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 31.

Nem jött át.Valahogy nem éreztem a hitelességét,sem a filmnek,sem a színészeknek. Cage sem volt számomra meggyőző.Inkább a Szellemlovas.

 
harnas1207   2018. 12. 20.

N. Cage csúcs filmje. Itt alakította a legnagyobbat. A film nagyon ütős témához nyúl, és folyamatosan billeg a dráma és a dokumentumfilm között. Leginkább a mit honnan és milyen úton szerzek be részek tetszettek.

 
Norbert93   2019. 04. 18.

Minden bizonnyal Nicolas Cage legjobb filmje és legjobb alakítása. A filmet nézve mégis kicsit szomorúság tölt el, hogy ez az általam nagyra tartott színész hová süllyedt. A filmről annyit tudnék mondani, hogy senki ne egy kemény akciófilmre számítson, hanem egy reális, megosztó és elszomorító életútra.

A film összbevétele 72 617 068 dollár volt (imdb.com).

 

Monica Belucci is esélyes volt Ava szerepére.

(mamiéstöti2)
 

Nicolas Cage karaktere egy ma is létező személy, Victor Bout-nak hívják és 2008-ban kapták el.

(mamiéstöti2)
 

Egy afrikai hadúrtól kölcsönvettek egy helikoptert a forgatásra, mikor visszaadták a következő napon kilőtték a helikoptert.

(mamiéstöti2)
 

Az amerikai filmstúdiók nem akarták finanszírozni a film elkészítését, ezért külföldi cégek finanszírozták.

(mamiéstöti2)
 

Nicolas Cage karakterét igazi fegyverkereskedőkről mintázták.

(mamiéstöti2)
 

A filmben a helikopterszerelőt Nicolas Cage fia játszotta. Az egyik jelenetben oroszul szól hozzá: "ne játssz vele fiam, mert megsérted magad!"

(SódóGA)
 

Amikor Yuri megtalálja testvérét egy bolíviai házban, az asztalon szétterített kokain alakja Ukrajnát formálja, ahonnan a testvérpár származik.

(SódóGA)
 

A film fontosabb karaktereit, köztük Orlovot is valós személyek és történeteik ihlették.

(SódóGA)
 

Mielőtt a tankok felvonulásának jelenetét vették, a készítők értesítették a NATO-t, nehogy félreértsék a helyzetet.

(SódóGA)
 

A filmben megjelenő fegyverek mind igaziak. Erre mindössze azért volt szükség, mert drágább lett volna kellékfegyvereket gyártani, mint igaziakat venni.

(SódóGA)
 
Hajszál választotta el a zseniálistól, sajnos a végére leül a történet, a végső csavar már nem olyan váratlan, a szájbarágós szövegért is kár volt, de ettől még simán remek filmről van szó, amelyet nem mindig akarunk látni, de átmossa a lelkünket. Kell ennél több? több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.