Jön a Ha/Ver '3', de nagyon nem úgy, ahogy számítanál rá

Nyolc évvel a második rész megjelenése után végre napvilágot láthat egy újabb Ha/Ver-film. De nem úgy, ahogy gondolnád.

Vajon visszatér a Ha/Ver franchise a mozikba? Múlt héten Chloë Grace Moretz arról beszélt, hogy egy esetleges harmadik részbenb szívesen felvenné a Hit-Girl jelmezt. Ezúttal Matthew Vaughn, az első film rendezője szólalt meg.

A ComicBook.com-nak a rendező olyasmit mondott, amire az első két rész rajongói bizony fel fogják kapni a fejüket.

"A következő két évben egy nagy Ha/Ver rebootot fogunk csinálni" - mondta. "Két év múlva visszakapjuk a jogokat, és akkor csináljuk meg a rebootot. Az emberek azt fogják mondani, hogy 'Mi a fene, ez őrület'" - tette hozzá Matthew Vaughn.

Az újságírók ezután az eredeti főszereplők, Aaron Taylor-Johnson és Chloë Moretz esetleges visszatéréséről kérdezték a rendezőt, de Vaughn inkább csak hárított.

"Azt hiszem, a címben van a kulcs. A Ha/Ver önmagában is feltalált egy műfajt. Amikor az első részt készítettük, mindenki azt mondta, hogy nem készíthetsz egy szuperhősös filmet, ami korhatáros" - emlékszik vissza.

"Tényleg őrületes volt, és azt gondoltam: 'Remek, csináljuk! Ez vitákat fog kiváltani, mindenki beszélni fog róla, egyesek imádni fogják, mások utálni fogják. Nem azt mondom, hogy az általunk ismert karakterek nem lesznek benne a rebootban (...)."

Matthew Vaughn (Kingsman) új filmje, a King's Man: A kezdetek december 23-tól a hazai mozikban.

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

A világszerte rendkívüli népszerűségnek örvendő Kingsman széria előzményfilmjében egészen a huszadik század elejéig utazunk vissza, hogy szemtanúi legyünk a titkos... több»