Jön a Hang nélkül ‘3’, de ez még nem minden!

Michael Sarnoski, a Disznó rendezője rendezheti a Hang nélkül: Első nap-at, számolt be róla a Deadline. Megvan a premierdátum is.

Bár a történet a franchise rendezője és főszereplője, John Krasinski ötletén alapul, az új film várhatóan nem egy hagyományos értelemben vett "harmadik rész" lesz ugyanazokkal a karakterekkel, hanem inkább egy spinoff. A sztoriról mindenesetre egyelőre semmi nem szivárgott ki.

Sarnoski Jeff Nicholst váltja, aki eredetileg forgatókönyvíróként és rendezőként is jegyezte a folytatást. Állítólag nincs ellentét az alkotók és Nichols között, a rendező azért távozott, hogy az új sci-fijére fókuszáljon.

A Hang nélkül 2 volt az első olyan stúdiófilm, amely a pandémia után idén kizárólag a mozikban debütált. A siker a várakozásoknál is nagyobb volt, ugyanis hazai piacon 57 millió dolláros bevételt hozott, míg világszerte további 297 millió dollárt kaszált.

A Hang nélkül franchise következő filmje 2023. március 31-én kerül a mozikba.

Annak pedig, akinek nem mond egyelőre sokat Michael Sarnoski és a Pig, annyit kell tudnia, hogy ez az a film, amit Nicolas Cage nagy visszatéréseként emlegetnek, és amelyet több mint félszáz alkalommal jelöltek díjra az eddigi fesztiválszereplése alatt. Mutatjuk is az előzetesét idelent.

A Hang nélkül 2 jeleneg az HBO GO-n streamelhető.

71 Disznó  (2021)

dráma | thriller

Rob (Nicolas Cage) szarvasgombát gyűjt az oregoni birtokát övező erdőkben. Munkájában nagy segítségére van szeretett sertése, aki képes kiszagoni és felkutatni az értékes... több»