1987-ben került a mozikba a Három férfi és egy bébi című romantikus vígjáték, amelyben három gondtalan agglegény lakótárs élete alaposan felfordul, mikor egyikük valamelyik régi barátnője egy csecsemőt hagy a lábtörlőjükön. A film hatalmas siker volt, egy folytatást is megért, ám azóta szinte teljesen a feledés homályába veszett. Most viszont a Disney újra elővenné, hogy a Disney+ csatornán készítse el a reboot-ját.

Az eredeti film három főszereplője a ’80-as és ’90-es évek nagy sztárjainak számítottak: Tom Selleck, Steve Guttenberg és Ted Danson alakították a három gondtalan agglegényt. A film szépen kaszált a mozikban, így pár évvel később jöhetett is a folytatás, amelyben a bébi immár kislányként szerepelt. A pletykák szerint a Disney jó tíz évvel ezelőtt már egyszer fontolgatta a franchise felélesztését, ám akkor még egy egyenes folytatásban gondolkoztak. A sztori pedig a felcseperedett kislány esküvőjéről szólt volna. Ebből azonban semmi sem lett.

Most viszont úgy tűnik, hogy nem csak fontolgatják, meg is valósítják a reboot tervét, és ehhez már a forgatókönyvírót is megtalálták. A szkriptet Will Reichel írhatja, aki eddig egyetlen forgatókönyvet készített, a 2018-as Forró hangulathoz. A választás azért eshetett éppen őrá, mert a két film témája, ha csak felszínesen is, de hasonlít egymásra.

A reboot története várhatóan nem távolodik el nagyon az eredetiétől, vagyis ismét három agglegény és egy az életükben váratlanul felbukkanó csecsemő kalamajkáját dolgozza majd fel. Hogy kik játszhatják el a három főszereplőt, azt egyelőre nem tudni, de a forgatás még idén elkezdődhet, addig bizonyosan többet is megtudunk majd a projektről.