Felicity Ward ausztrál humorista (Wakefield, The Inbetweeners 2) fogja alakítani Hannah Howardot, a Flinley Craddick csomagolócég ügyvezető igazgatóját a The Office: Australia című sorozatban.

Az ausztrál adaptáció a 13. változata a sorozatnak, amelyet eredetileg Ricky Gervais és Stephen Merchant készített, a többi nemzetközi újrafeldolgozás Franciaországban, Kanadában, Chilében, Izraelben és a Közel-Keleten készült.

A nyolcrészes sorozat forgatása júniusban kezdődik Sydneyben. A gyártásért a Prime Video, a BBC Studios Australia and New Zealand és a Bunya Entertainment felel. A sorozat az Amazon Original márkanevet viseli majd, a tervek szerint pedig 2024-ben lesz elérhető.

A The Office: Australia további főszerepeiben Edith Poor, Steen Raskopoulos, Shari Sebbens, Josh Thomson, Jonny Brugh, Pallavi Sharda, Susan Ling Young, Raj Labade, Lucy Schmit és Firass Dirani lesznek láthatók.

“Nagyon izgatott vagyok, hogy Ausztrália újraforgatja a századfordulós kis sorozatomat” - nyilatkozta korábban maga Gervais.

vígjáték

Dwight régi álma teljesül, amikor átveszi az iroda vezetését. A forgatás befejezése és a dokumentumfilm megjelenése után egy évvel újra összejön a csapat, rég nem látott... több»