Jön a Jégvarázs 3, bökte ki a franchise sztárja

Ha két film után végleg elengedted volna a Jégvarázst, nos, akkor lehet, hogy érdemes átgondolnod a dolgokat, Kristen Bell szerint ugyanis nyitva áll a kapu a Disney animációs sikerének újabb folytatására!

Igaz, Bell, aki mindkét Jégvarázs-filmben Annát alakította, technikailag nem tehetne ilyen bejelentést… De ez nem akadályozta meg abban, hogy mégis megtegye. Először hétfő este a The Tonight Show with Jimmy Fallon című műsorban hangzott el tőle a kijelentés, mondván, hogy ő és Idina Menzel, aki a filmvásznon testvérét, Elzát alakította, egyaránt benne vannak a dologban.

A kedd reggeli The View című műsorban Bell duplázott. Interjúja során a műsorvezető Sara Haines emlékeztette Bell-t, hogy a The View egy ABC-s műsor, így a Disney az anyavállalat. "Különös következményei vannak azoknak a hazugságoknak, amelyeket a hazai pályán kezdtek el" - figyelmeztette Bellt. De a színésznő még az ominózus figyelmeztetés ellenére is rendíthetetlen maradt. "Figyeljetek, szeretem azt mondani - teljes bizonyossággal -, hogy lesz egy Jégvarázs 3" - mondta mosolyogva.

Sőt, Menzel egy hete azt mondta, hogy még ő is reméli, hogy lesz harmadik része az animációs franchise-nak. "Remélem, hogy így lesz, de nem tudom" - mondta Menzel a People-nek - "Bármikor 80 éves lehetek és játszhatok egy szőke animációs lányt, aki olyan 15 éves – és akinek egyébként elképesztő karjai vannak, ezt is imádom benne például".

Maga a Disney egyelőre nem tett semmilyen hivatalos vagy egyéb bejelentést arról, hogy a Jégvarázs 3 készülne.

Addig is, míg várunk a hivatalos bejelentésre - ha egyáltalán lesz ilyen - idézzük fel a második rész egyik legszebb dalát. Nem mellesleg szépen passzol is, hiszen Kristen Bell is az ismeretlenről beszélt a rajongóknak. Hát...vessük bele magunkat ebbe a reményteli ismeretlenbe Idina Menzel gyönyörű hangjára!