Jön a Nem férek a bőrödbe 2, mondjuk a részleteket

Közel 20 évvel ezelőtt került a mozikba a  Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan főszereplésével készült Nem férek a bőrödbe, amely nagyon úgy tűnik, hogy folytatást is kaphat.

A The Hollywood Reporter számolt be frissen arról, hogy Elyse Hollander már dolgozik a forgatókönyvön. Az első rész Mary Rodgers 1972-ben megjelent Freaky Friday című regénye alapján készült, amelyet egyébként 1976-ban Gary Nelson adaptált nagyvászonra : Jodie Foster és Barbara Harris főszereplésével.

A mindössze 20 millió dolláros költségvetésből készült Curtis és Lohan film közel 160,8 millió dollár bevételt hozott, és bár a folytatás elkészítése az elmúlt években több alkalommal is felmerült, úgy tűnik, most érkezett el a pillanat, hogy mindez csakugyan megvalósulhasson.

“Jamie és én is nyitottak vagyunk erre, úgyhogy ezt az illetékesekre bízzuk. Csak olyasmit csinálnánk, amit az emberek abszolút imádnának” - nyilatkozta korábban Lohan a Times-nak.

családi | fantasy | romantikus | vígjáték | zenés

Dr. Tess (Jamie Lee Curtis) egy fiatalos anyuka, mégsem képes zöld ágra vergődni kamasz lányával, Annával (Lindsay Lohan). Tess közelgő esküvőjére készülődik, amit lánya nem... több»