Bár nagyon úgy tűnt, hogy a hamarosan a hazai mozikban is debütáló A védelmező 3 lesz a Denzel Washington főszereplésével készült filmszéria utolsó része, elképzelhető, hogy Antoine Fuqua mégsem zárja le teljesen a történetet.

“Határozottan sokat gondolkodtam rajta. Különösen most, az új technológiával, a mesterséges intelligenciával és minden ilyesmivel... El lehet-e mesélni egy történetet arról, hogyan lett McCall az a személy, akinek megismertük. Elég sokat beszélgettem erről Richard Wenk forgatókönyvíróval” - nyilatkozta a rendező az NME-nek.

Legutóbb Harrison Fordot láthattuk “megfiatalodni” az Indiana Jones és a sors tárcsájában, így nem kizárt, hogy Fuqua is élne a technológiával, hogy elkészíthesse A védelmező-trilógia előzményfilmjét.

“rről még nem beszéltem Denzellel. Az egész olyan friss és új. Még mindig figyelem ezt a technológiát. Megnéztem Harrison Ford filmjét, és tudom, hogy további filmek is készülnek. Azt hiszem, a Sony hamarosan bemutat egy filmet Tom Hanksszel, és azt hallottam, hogy ez a technológia egyre jobb és jobb és jobb lesz. Szóval figyelem, hogy hova fejlődik” - tette hozzá a rendező.

A védelmező 3 tehát augusztus 31-én debütál a hazai mozikban, várhatóan pedig még gyakrabban is hallunk arról, miként is alakul a franchise sorsa.

akció | krimi | thriller

Robert McCallt (Denzel Washington) a saját lelkiismerete gyötri. A saját kormányának bérgyilkosaként a múltban sok olyan dolgot kellett megtennie, amit már nem tud összeegyeztetni... több»