Jön a Vissza a jövőbe 4? Kiderült az igazság!

A trilógia rajongói számára van egy rossz hírünk: az interneten szárnya kelt pletyka hamisnak bizonyult. Biztos, hogy nem készül el a Vissza a jövőbe 4.

A hétvégén kapott szárnyra a hír, mely a Twittertől kezdve a Facebooking bejárta a teljes közösségi hálót. A hír forrása nagyon is hitelesnek tűnő, de mint utólag kiderült, hamis Michael J. Fox profil volt, melyről valaki az alábbi szöveget osztotta meg:

"Üdv mindenkinek! A mai egy igen fontos nap, eltekintve attól, hogy születésnapom van, örömmel jelentem be, hogy jön a Vissza a jövőbe 4!!! Hosszú évek óta tervezzük, de idén nyáron megkezdjük a forgatást. A premierdátumot napokon belül megosztom veletek. Szeretettel!"

Az álprofilt, melyről az egyébként rengeteg helyesírási hibát tartalmazó bejegyzést törölték, azóta szintén megszüntették, de gyakorlatilag az elmúlt 24 óra alatt a rajongók több tízezer bejegyzésben hivatkoztak a közösségi oldalakon a szóban forgó bejelentésre.

Bár a Vissza a jövőbe 4-ről le kell mondanunk, az ötlet nem állna távol Christopher Lloydtól, sőt! A színész időről időre elmondja, hogy szívesen visszatérne a Doki szerepében, így ő biztosan nem mondana nemet a produkcióra. Egészen más a helyzet Michael J. Foxszal, aki hosszú ideje küzd a Parkinson-kórral, ami komoly akadályt jelentene a számára.

A jó hír azonban az, hogy legalább a Vissza a jövőbe reboot sem fog elkészülni. Frank Marshall producer két éve egyértelművé tette, hogy ameddig él, és a jogok nála vannak, kizárt, hogy rebootolják a trilógiát. Ennél már csak egy jobb hír létezik a rajongók számára: ha egyszer mégiscsak sor kerülne a folytatásra az eredeti stábtagokkal.