Bizonyára mindenki emlékszik az Amerikai pite felejthetetlen jelenetére, melyben Jim elszúrta az Nadiaval való légyott esélyét. 20 évvel az első rész megjelenése után a sztárpáros, Jason Biggs és Shannon Elizabeth nyitott a franchise folytatására.

Elizabeth egyetért azzal, hogy egy új Amerikai pite nagyszerű módja lenne, hogy megkedveltessék a sztorit az új nemzedékkel is. „Úgy gondolom, a reboot rengeteg lehetőséget rejt magában. Színre léphet a színészek új generációja. A fiatal szereplők olyan modern irányt vihetnének a filmbe, ami megfelel a mai elvárásoknak.” – válaszolta az érdeklődőknek.

2019 elején Biggs jelen volt egy említésre méltó találkozón, melyről Alyson Hannigan közzé tett egy fotót a Twitteren. A képen látható Tara Reid, Chris Klein, Seann William Scott, Natasha Lyonne és Eddie Kaye Thomas is, akik valamennyien az Amerikai pite szereplői voltak. Egy csoportos interjún szóba kerültek a kezdetek, ám amikor a rajongók a lehetséges folytatásról érdeklődtek, Seann William Scott csupán annyit mondott, hogy egyelőre nincs információja az újabb filmről.