Jön az élőszereplős Vaiana, Dwayne Johnson visszatér (videó)

Dwayne Johnson és Auli'i Cravalho nagy dologra készül, jön a Vaiana élőszereplős adaptációja.

Az eredeti film két sztárjával, jön az élőszereplős változat. Az új játékfilm producerei közt Dwayne Johnson nevét is megtaláljuk.

Az animációs változathoz hasonlóan az élőszereplős Vaiana is "a csendes-óceáni szigetlakók szigeteit, közösségeit és hagyományait ünnepli majd egy fiatal nő szemszögéből, aki alig várja, hogy a saját útját járja. Moana önfelfedező útja és az ősei életén való elmélkedés világszerte megnyerte a szíveket, akárcsak az újonnan megtalált barátsága egy száműzött félistennel, Mauival".

"Ez a történet az én kultúrám, és ez a történet jelképezi népünk kegyelmét és harcos erejét. Büszkén viselem ezt a kultúrát a bőrömön és a lelkemben, és ez egy egyszeri lehetőség az életben, hogy újra találkozhassak Mauival, akit néhai nagyapám, Peter Maivia főnök manája és szelleme ihletett, nagyon mélyen érint" - mondta Johnson.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor kezdődik a film forgatása, ahogy a premierdátumot sem tűzték ki. 

Idelent megnézheted Dwayne Johnson különleges bejelentését.

A Vaiana jelenleg a Disney+-on streamelhető.

86 Vaiana  (2016)

animáció | családi | fantasy | kaland | musical | vígjáték

Háromezer évvel ezelőtt a világ legjobb tengerészei keresztülhajóztak a Csendes-óceánon, és felfedezték Óceánia számos szigetét. Azonban ezután ezer évig nem utaztak ismét,... több»