Jön az IGAZI Squid Game a Netflixre, bárki csatlakozhat

A Netflix elkészíti az igazi Nyerd meg az életed valóságshow-t, amely a nagysikerű sorozaton alapul majd, persze halálos feladatok nélkül.

A játék győztese 4,5 millió dollárt nyerhet, a streamingszolgáltató pedig már egy beharangozó videót is közzétett a műsorhoz. A játékot valószínűleg sokaknak nem kell bemutatni, így a feladatok is ismerősek lesznek azzal a különbséggel, hogy ebben a játékban senki sem kell azon izgulni, hogy esetleg elveszti az életét.

A Netflix a világ minden tájáról várja a jelentkezőket, amelyre a SquidGameCasting.com linken lehet jelentkezni, a megmérettetésen 456 versenyző vesz majd részt, és bárki jelentkezhet, aki betöltötte már a huszonegyedik életévét.

“Győzelem vagy vereség, minden játékos sértetlenül távozhat” - olvasható a Netflix közleményében. A műsor tíz epizódból áll majd, és bár egyelőre nem ismert, hogy milyen kihívásokkal is kell majd a résztvevőknek szembenézniük, nagy valószínűséggel nem áll távol majd attól, amelyet a sorozatból megismerhetünk.

A Netflix egyébként a napokban jelentette be, hogy elkészül az eredeti sorozat második évada is.

akció | dráma | kaland | misztikus | thriller

Ketten jelentkeznek egy titokzatos túlélőjátékba, aminek a fődíja 40 millió dollár. Viszont nem is sejtik, milyen magas a tét. több»