Tavaly decemberben végre mozikba került a Nincs hazaút, amely egyúttal egy korszak végét is jelentette Pókember számára az MCU-ban.

Bár nem kellett sokáig várni a Sony bejelentésére, hogy további három Pókember produkció készül majd a következő években Tom Hollanddal a főszerepben, úgy tűnik azonban, hogy mostanra fordult a kocka, így Holland jelenléte a Pókverzumban kérdésessé vált.

“Imádom ezt a karaktert. Tudom, hogy még nem állok készen arra, hogy búcsút vegyek tőle, ha viszont eljön az ideje, azt büszkén teszem, mert tudom, hogy sikerült mindent megcsinálnom, amit szerettem volna az ő bőrében” - nyilatkozta Tom Holland, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy ő maga egyelőre nem tud biztos választ adni arra, hogy a Sony számol vele a következő projektek során.

A Nincs hazaút lezárása mindenesetre nyitva hagyta ezt a kérdést, várhatóan pedig maga a stúdió sem vár sokáig azzal, hogy hivatalos információval szolgáljon a következő Pókember filmek kapcsán.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»