Jön az új Rendőrakadémia mozifilm

Hivatalos, újabb epizóddal bővül az eddig hét részből álló franchise. A részletek egyelőre homályosak, de Steve Guttenberg elég egyértelműen fogalmazott.

A Carey Mahoney-t alakító Steve Guttenberg bejelentette, hogy elkészül a Rendőrakadémia nyolcadik része. Az 1984-ben indult, Kim Cattrall, Michael Winslow,
Bubba Smith, Donovan Scott és Andrew Rubin neveivel fémjelzett franchise nyolcadik része a legnagyobb valószínűség szerint reboot lesz, legalábbis az elmúlt évek híresztelései és a hollywoodi trendek efelé mutatnak, ezt azonban a színész egyelőre nem erősítette meg.

Guttenberg a Twitter csatornáján az egyik rajongó kérdésére azt válaszolta.

"Jön a következő Rendőrakadémia film, részelteket egyelőre nem mondhatok, de közel van már" - árulta el. Ahogy azt a fentiekben is írtuk, a remake/reboot ötlete már sokszor felmerült az elmúlt közel húsz évben, de még azt sem tekinthetjük kizártnak, hogy a producerek összehozzák a teljes eredeti stábot.

Az új Rendőrakadémia mozifilm ötlete már 2003-ban felmerült, az eredeti tervek szerint a vígjáték 2007-ben debütált volna, de ebből végül semmi nem lett. Egy évvel később Guttenberg megerősítette, hogy nem tettek le a filmről, melyet jelenleg is fejlesztenek, majd 2010-ben Michael Winslow azt nyilatkozta, hogy hamarosan megkezdődik a produkció forgatása. 2012-ben a New Line Cinema már a direktort is megtalálta a reboothoz Scott Zabielski személyében, de a direktor végül kihátrált, majd 2016-ban Keegan-Michael Key és Jordan Peele neve is képbe került.

Bízunk benne, hogy ezúttal kitart a lendület, és hamarosan megérkezhet a franchise nyolcadik filmje.