Jön az új X-akták sorozat!

Bár a teljes X-akták sorozat elérhető a Disney+ műsorkínálatában, most van egy jó hírünk azoknak a rajongóknak, akik már többször is újra megnézték a szériát, és már nagyon vágynak valami nagyon másra.

A legfrissebb értesülések szerint ugyanis a Disney a Fekete Párduc filmek rendezőjét, Ryan Cooglert kereste meg azzal, hogy készítse el a kultikus sorozat rebootját. Bármennyire is a rebootok, előzmények és spin-offok korszakát éljük, az X-akták esetében ez még így is egy rendkívül izgalmas dolognak számít, hiszen az eredeti széria a maga 24 epizódos évadaival kimért cselekményt nyújtott, amelyből érdemes lehet kimozdítani az eredeti koncepciót.

A streaming esetében ez jó eséllyel rövidebb és cselekményesebb epizódokat és évadokat jelentene, ugyanakkor Scully és Mulder helyett új karaktereket is megismerhetünk. Az előkészületekről persze egyelőre nincsenek bővebb hivatalos információk, amelyről korábban Chris Carter, az eredeti széria alkotója nyilatkozott.

“Épp most beszéltem egy fiatalemberrel, Ryan Cooglerrel, aki az X-aktákat fogja újraforgatni, sokszínű szereplőgárdával. Szóval, neki is lesz dolga, mert annyi területet lefedtünk” - mondta Carter.

89 X-akták  (1993)

dráma | krimi | misztikus | sci-fi | thriller

Fox Mulder és Dana Scully egymás ellentétei, azonban összeköti őket a munkájuk. Együtt dolgoznak az FBI rejtélyes, megoldatlan ügyein, melyek többsége paranormális... több»