Jön Keanu Reeves első sorozata, DiCaprio és Scorsese a fedélzeten!

Ilyen még nem volt, de most már biztosnak tűnik, hogy lesz! Keanu Reeves elvállalta egy készülő sorozat főszerepét. A Hulu által megrendelt sorozat régóta tervben van már, de eddig nem nagyon haladt a projekt. Mostanra viszont több fontos részlet is a helyére került.

Erik Larson regénye, Az Ördög a Fehér Városban feldolgozása évek óta téma volt már, de ennyire még sosem voltunk közel hozzá, hogy meg is valósuljon. A sztori az 1893-as Világkiállításon játszódik Chicagóban, amikor a neves építész, Daniel H. Burnham minden tudásával azon van, hogy letegye névjegyét a városban. Ám eközben az amerikai történelem első modernkori sorozatgyilkosa, H. H. Holmes lecsapni készül.

A sorozat egyik főszerepét tehát Keanu Reeves vállalta el, aki Burnhamet fogja eljátszani. Mellette biztosan szerepelni fog Leonardo DiCaprio is, aki még 2010-ben vásárolta meg a regény megfilmesítési jogait. Ő valószínűleg Holmest fogja alakítani.  Az regényből a forgatókönyvet Sam Shaw fogja megírni, a rendezői széket pedig Martin Scorsese foglalhatja el.

Leonardo DiCaprio eredetileg egyetlen filmben gondolkozott, de az évek során sokat változott a projekt. A Hulu még 2019-ben jelentette be, hogy sorozatot készítenének, amihez már idén januárban elkezdték a tárgyalásokat Keanu Reevesszel. Ezek mostanra beértek, így a színész élete első sorozatszerepére készülhet.