Rövidesen megérkezik a hazai mozikba a Marvel filmes univerzumának közel tíz éve tartó történetét lezáró Bosszúállók: Végjáték

Bár a franchise előző részében, a Végtelen háborúban eléggé tragikusan alakultak a dolgok, az univerzum eddig ismert legnagyobb fő gonoszának, Thanosnak sikerült ugyanis kiirtania a galaxisban élők felét, ráadásul úgy néz ki, hogy a nézőknek több kedvenc főhősüknek is búcsút kellett inteniük.

Ugyan nem kell már sokat várni, hogy a Végjátékban megkapjuk a választ a végső kérdésekre, a rajongók már így is több különösebbnél különösebb elméletet állítottak fel arra, miként is sikerül majd a Bosszúállók csapatának legyőznie az őrült titánt.

Az egyik ilyen legfurcsább elmélet, hogy A Hangya összezsugorodva felmászik Thanos hátsó felébe, ahol majd újra visszaállítja eredeti formáját. A többit pedig el tudja mindenki képzelni.

A történet persze itt nem ér véget, hiszen maga Thanost alakító Josh Brolin egy instagram videóban reagált az elmélet megdönthetőségére, amelyben láthatóan kemény küzdelmet folytat a Marvel univerzum legapróbb hősével szemben.

 

 

 

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The tension around what “Endgame” is going to bring. I can feel it, as you can see. Can you? ???? #tbt #thanosmarketingpush #flushanantman #50percenthernia APRIL 26th #repost @joshbrolin @goldsgym @justindlovato @marvelstudios

Príspevok, ktorý zdieľa Josh Brolin (@joshbrolin),

28 Mar 2019 o 3:49 PDT