Jurassic World 3: Ez elől a brutális dínó elől mi is motorral menekülnénk (KÉP)

Felejtsük el a Velociraptorokat az eredeti Jurassic Park filmből, a Colin Trevorrow ugyanis valami sokkal félelmetesebb teremtménnyel készül a Világuralomban.

A harmadik Jurassic World filmre ugyan még néhány hónapot várniuk kell a rajongóknak, egy frissen megjelent fotónak köszönhetően azonban már most lehet némi elképzelésünk arról, milyen hangulatot is hoz majd a produkció.

Atrociraptor és Pyroraptor lesz a két félelemkeltő őslény, akiknek hőseinknek alaposan meggyűlik a gondja. "Ezek a lények csak úgy a semmiből ránktámadnak. Konkrét esetben kiszagolták az prédát, és addig nem állnak le, amíg azt el nem pusztítják. Eléggé brutálisak. Nagyon kegyetlenek” - jegyezte meg a rendező az Atrociraptorral kapcsolatban.

A Világuralom egész biztosan számos további “meglepetést” tartogat majd mindenki számára, persze kellemeseket is, hiszen a főbb szerepekben Chris Pratt, Jeff Goldblum, Sam Neill, Laura Dern, Omar Sy, Bryce Dallas Howard, Jake M. Johnson és Dichen Lachman lesznek láthatóak, így az eredeti filmszéria hősei is visszaköszönnek az új franchise-ban.

A Jurassic World 3 a tervek szerint 2022. júniusában érkezik a hazai mozikba.