John Larroquette (galériánkban) neve talán keveseknek hangzik ismerősen. Ő volt az a színész, aki narrátorként volt hallható A texasi láncfűrészes filmekben, és aki most egy döbbenetes történetet osztott meg a produkcióval kapcsolatban.

Larroquette és felesége, Elizabeth már öt éve élnek egy vidéki birtokon. Könyveket gyűjt, és szívesen narrál színdarabokat az otthoni hangstúdiójában.  A házaspár néha a városba megy, hogy új éttermeket próbáljon ki, színházba és koncertekre jár. “Ez így tényleg gyönyörű. És az én koromban már ideje lassítani és kimozdulni valahova” - állítja a színész.

Valójában Larroquette annyira élvezi a Hollywoodtól való távolmaradást hogy nem is olyan régen még úgy gondolta, hogy valójában tudtán kívül már vissza is vonult. A színész nem mellékesen viszont újra a Night Court öt epizódjában lesz látható, egy olyan sorozatban, amely a nyolcvanas években volt népszerű, és amely lényegében beindította Larroquette karrierjét.

A Night Court előtt viszont számos kisebb szerepben volt látható, így egy alkalommal csakugyan vállalt egy szerepet a harmadik Star Trek-filmben. Larroquette klingonként bukkant fel a produkcióban. A színész élete viszont meglehetősen viharosan alakult az előtte álló években, alkoholproblémákkal küzdött, elvonón járt.

Mint elmondta A texasi láncfűrészes előtt nem igazán tudta, hogy mit kezdjen az életével. “Próbáltam eldönteni, hogy színész akarok-e lenni. Tobe Hooper meghallotta, hogy a városban vagyok, és megkért, hogy egy órát szánjak rá, hogy narráljak valamit a filmjéhez, amit épp akkor forgatott. Azt mondtam, "Rendben!" Ez egy szívesség volt” - mondta a színész a Parade magazinnak.

A szereppel kapcsolatban már évek óta terjedt egy pletyka, miszerint Hooper egy marihuánás cigarettával fizette ki a színészt, amelyet ő maga most meg is erősített. “Teljesen igaz. Adott nekem egy kis marihuánát. Kimentem a stúdióból, megveregettem a hátát, és azt mondtam: "Sok szerencsét!". Aztán később én narráltam a folytatásokat is, de azokért már kaptam rendes fizetést” - tette hozzá Larroquette.

horror | road movie

Sally és Franklin Hardesty barátaikkal együtt elindulnak, hogy felkeressék nagyapjuk sírját, amit a hírek szerint megbolygattak. Út közben különösebbnél különösebb dolgok... több»