Kannibál disznótenyésztő lesz az egykori Hulkból

A legendás Lou Ferrigno ismét egy szörnyeteg bőrébe bújik, hamarosan ugyanis megkezdődnek a The Hermit munkálatai.

A tervek szerint a forgatás idén augusztusban veszi kezdetét az észak-amerikai Syracuse-ban. A film szinopszisáról egyelőre keveset lehet tudni, annyi mindenesetre már most kiszivárgott, hogy Ferrigno a történetben emberből készült szárított húst fog árusítani.

“A legtöbb ember meglepődik azon, hogy eddig nem igazán tettem tiszteletemet a horror műfajában. Gyerekkoromban viszont lenyűgöztek az olyan szörnyek, mint Drakula és Frankenstein” - nyilatkozta a színész a Variety magazinnak.

“Szóval nagyon izgatott vagyok és nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen nagyszerű csapattal dolgozhatok együtt valamin, ami biztosan izgalmas lesz a rajongóknak is. A karakter, akit játszom, egyedi, és egy aktuális színezetet ad majd azoknak a szörnyeknek, amelyeket gyerekként megismerhettem” - tette hozzá Ferrigno.

A projekt az Chrome Entertainment és a First Child Prods produkciós cég égisze alatt készül majd, noha fontos megjegyezni, hogy a film producere, Gerry Pass jelenleg is aktív tárgyalásokat folytat Cannes-ban a további befektetőkkel.