Kapaszkodj meg, ilyen lenne Yoda emberi bőrben (kép)

Egy elszánt rajongó gondolt egy merészet és felvázolta, miként is festene Yoda mester emberi bőrben, persze mondani sem kell, hogy ettől teljesen kiakadt az internet népe. Lentebb mutatjuk is!

Ahhoz képest, hogy a kilenc epizódból gyakorlatilag hatban felbukkan a karakter, viszonylag keveset tudunk az eredetéről. Nem véletlenül, hiszen a franchise megálmodója, maga George Lucas mindig is szerette volna, ha a legendás Jedit misztikum veszi körül.

Ha valakit érdekelt is mostanáig az a kérdés, hogy a karakter miért éppen zöld színű, annak az erre irányuló érdeklődése végleg szertefoszlott, hiszen Olly Smith egy enyhén szólva is sokatmondó vizuális koncepciót tett közzé Twitter profilján.

Yoda emberbőrben sokak számára elképesztően ijesztőnek bizonyult, és persze ettől még nem tudtunk meg többet róla, az mindenesetre világossá vált, hogy a Star Wars vizuális művészei mennyire átgondolt koncepciók alapján alkották meg a filmszéria karaktereinek megjelenését.

Bár a Skywalker korával lezárult egy korszak a franchishe hosszú történetében, mindez persze nem jelenti azt, hogy a jövőben Star Wars produkciók nélkül maradunk, hiszen folytatódik A mandalori, már a Disney+-on a The Book of Boba Fett, és hamarosan jön az Obi-Wan Kenobi is.