Bár a 2017-ben mozikba került Power Rangers nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mindez nem szab gátat annak, hogy a Paramountnál újra belevágjanak abba, hogy ismét elkészítsenek egy rebootot a franchise-ból.

A The Hollywood Reporter magazin legfrissebb értesülései szerint ráadásul a rendező széket nem más, mint Jonathan Entwistle foglalhatja majd el, aki korábban a A ki***tt világ vége című sorozaton dolgozott sorozaton is dolgozott, a forgatókönyvet pedig Patrick Burleigh írja majd a Nyúl Péter 2-től.

Noha a film premiere egyelőre nem ismert, a sztorival kapcsolatban máris kiszivárgott néhány apróbb információ, miszerint az új Power Rangers várhatóan majd a kilencvenes években játszódik majd. Hőseink az időutazás segítségével kerülnek majd vissza a múltba, ahonnét vissza kell találniuk majd a jelenbe.

Mindez már csak azért is izgalmas, hiszen a Power Raners a kilencvenes években vált igazán népszerűvé, amelynek állandó alapkoncepciója a Föld bolygó megmentése volt Rita Repulsával szemben.

A 2017-ben mozikba került egészestés mozifilm ráadásul nem kis neveket vonultatott fel, Rita szerepében Elizabeth Banks, Zordonként pedig Bryan Cranston látható a produkcióban, amelyet már a premier után mindi a rajongók, mind pedig a kritikusok fenntartásokkal fogadtak.