Meglepő emléket idézett fel Natalie Portman egy friss interjúban III. Károly brit uralkodóról.

A színésznő a Watch What Happens Live című műsor vendége volt, amelyben legújabb filmjét, a May December-t promózta. Az interjú kapcsán pedig azt is megemlítette, hogy teljesen nyitott lenne arra, hogy újra megformálja Padmé Amidalát egy esetleges Star Wars produkcióban.

Andy Cohen ugyanakkor azt is megkérdezte, milyen volt annak idején, a Baljós árnyak premierjén találkozni Károly herceggel, amely kapcsán a színésznő egy igencsak humoros szituációt idézett fel.

“Emlékszem, Károly herceg, akkor még Károly herceg volt, megkérdezte tőlem, hogy szerepeltem-e az eredeti filmekben. Az feleltem, hogy ‘Dehogy, csupán 18 éves vagyok’” - mesélte a színésznő.

Portman ugyanakkor azt is hangsúlyozta, hogy egyelőre senki sem kereste meg egy Star Wars szereppel kapcsolatban, ő maga nyitott lenne egy visszatérésre. “Az volt az első alkalom, hogy egy digitális stúdióban dolgoztam. Teljesen új készséget kellett hozzá elsajátítani, egy teljesen új világba belépni” - tette hozzá a színésznő.

A Todd Haynes rendezésében készült May December tehát már elérhető a Netflixen, a film további főszerepeiben Julianne Moore, Cory Michael Smith, Charles Melton, Piper Curda, Allie McCullochés Kelvin Han Yee láthatók.

dráma | romantikus

Amikor Gracie és Joe életéről játékfilmet akarnak forgatni, Elizabeth Berry, egy hollywoodi színésznő Maine-be utazik kutatás céljából, mivel a filmben ő alakítja Gracie... több»