Keanu Reeves frizurája leplezi le a Mátrix 4-et?

Keanu Reeves annak idején a jóképű akcióhős mintaképe volt: jól fésült és mindig frissen borotvált. Ám az utóbbi években egy egészen más stílust követett, rajongói pedig így is imádják. A John Wick filmekben vállig érő, kissé zsíros és kócos hajjal és jelentős szakállal szerepelt. Ma már mindenki ezzel a fizimiskával azonosítja, de könnyen lehet, hogy ennek most vége.

A színész jelenleg Berlinben tartózkodik, ahol a Mátrix: Feltámadások bizonyos jeleneteit forgatják. Itt kapták lencsevégre szemfüles fotósok, ám a képek láttán sokan meglepődnek majd. Keanu Reeves ugyanis levágatta a haját. Olyannyira, hogy szinte már kopasz.

Ez persze a Mátrix trilógia rajongóinak annyira nem okozhat meglepetést, hiszen ők nagyon jól tudják, hogy Neo a való világban pontosan ilyen hajviselettel tengette napjait. E két információból pedig a rajongók már össze is rakták a képet.

Ha Keanu Reeves a Mátrix: Feltámadások forgatásán milliméteresre nyírt frizurával vesz részt, akkor az csak egyet jelenthet: a film sztorija szerint ismét kijut a valóságba. Ez már csak azért is érdekes, ugyanis köztudott, hogy a harmadik rész végén meghalt és csak a mátrixon belül a tudata maradhatott életben. Az nem derült ki, hogy a testével mi történt, de a jelek szerint nem lett az enyészeté.

Ami pedig még érdekesebbé teszi a dolgokat, az az, hogy korábban a John Wick-frizurával is látták a színészt a forgatásokon, vagyis vélhetően vagy a mátrixban, vagy a valóságban hosszú hajjal (is) láthatjuk majd. Akárhogy is lesz, a Mátrix: Feltámadások forgatása tehát javában zajlik, ami bizakodásra adhat okot. Így továbbra is él az esély, hogy jövő decemberben tényleg a mozikba kerülhet a film.