A rajongóknak mindössze egy hónapot kell várniuk arra, hogy a hazai mozikba is megérkezzen a Pókember – Idegenben, amely hivatalosan is a Marvel filmesuniverzum harmadik fázisának utolsó felvonása.

A stúdiónál azonban nem készülnek vakációzni, hiszen egymás után érkeznek a hírek a soron következő szuperhősfilmek előkészületeivel kapcsolatban. A Marvel egyik legjobban várt filmjének alighanem már most a The Eternals számít. A filmmel kapcsolatban már korábban hivatalosan megerősítették a hírt, hogy Angelina JolieKumail NanjianiDong-seok Ma és Richard Madden is szerepet kap majd a produkcióban.

A nem hivatalos források szerint pedig a Marvel jelenleg tárgyalásokat folytat Keanu Reeves-szel is, egyelőre azonban nem tudni, hogy Reeves milyen szerepet is kapna a filmben. Bár korábban már voltak híresztelések arról, hogy a színészt szerződtetné a stúdió, úgy tűnik a tárgyalások mindeddig nem jártak valódi eredménnyel.

A The Eternals cselekményével kapcsolatban egyelőre nincsenek valódi információink, bár egyes elméletek szerint a végtelen kövek újra központi szerepet kapnának a filmben. Addig is azonban július 4-én érkezik az új Pókember, Reeves szinkronhangjával pedig a június 20-án mozikba kerülő Toy Story 4-ben találkozhatnak a rajongók.