Keanu Reeves nemet mondott egy Marvel szuperhősfilmre?

Amilyen zsúfolt a Marvel filmes univerzuma, olyan nehéz még olyan A-listás színészt találni, aki még nem szerepelt egy képregény-filmadaptációban sem.

Ami meglepő, hogy Keanu Reeves például ilyen – sőt, majdhogynem érthetetlen, hogy az akciófilmek terén kifejezetten felkészültnek és képzettnek minősülő színész miért nem szerepelt még Marvel-filmben.

Ám egy Twitter-fiók lehet, hogy tudja erre a választ. A The Hashtag Show egyik felhasználója szerint ugyanis Reeves csak egy karnyújtásnyira volt arról, hogy szerepeljen a Marvel Kapitányban, de sajnos egy másik munka közbeszólt, és gyorsan találni kellett helyette valaki mást. A közbejött munka természetesen a John Wick: 3. felvonás - Parabellum - a szerep pedig az, amiről csak annyit tudunk, hogy Jude Law játssza.

Az ugyanis a trailerekből sem igazán derül ki, hogy pontosan ki alakít Law, és hogy ez a szerep hogyan viszi előre a történetet, a tweetből viszont két dolog is kiderül: 1. előbb vagy utóbb Reeves is szerepelni fog egy Marvel-filmben, 2. a John Wick 3. forgatását hirtelen döntötték el, vagyis a sztárnak gyorsan hozzá kellett igazítania a naptárját – és nehéz döntést kellett meghoznia, az szentigaz.

Majd legközelebb, Keanu.