Emlékeztek még? Az élet olyan, mint egy doboz csokoládé, sosem tudhatod, mit fogsz kapni. A Forrest Gump idézete most ismét beigazolódott.

A Forrest Gump mögött álló trió, Tom Hanks, a rendező, Robert Zemeckis és az író, Eric Roth újra közös filmet forgat. A Deadline értesülései szerint a trió a Here című filmen dolgozik majd együtt, amely Richard McGuire közkedvelt képregényének filmadaptációja lesz.

Az először 1989-ben hatoldalas képregényként megjelent (később jócskán kibővített) mű története egyetlen szobában játszódik, és annak a szobát évezredek óta (!) lakó emberek egymást átfedő történetét meséli el. A szűkös helyszín és a gigászi idővonal rengeteg potenicált tartogat, Hanks, Zemeckis és Roth pedig pontosan tudja a sikerhez vezető utat, ne feledjük, mindhárman Oscart nyertek 1995-ben a Forrest Gumpért.

A projekt még korai szakaszban van, jelenleg a stúdiók és a streamingszolgáltatók között folyik a harc a forgalmazá jogaiért. Amíg a további információkra várunk, nosztalgiázz velünk a Forrest Gump ritka forgatási fotóival a fenti galériánkban!