Remélhetőleg a képregényfilmek rajongói lassan magukhoz térnek a sokkos állapotból, miután kiderült, hogy a Marvel és a Sony felbontotta közös megállapodásukat.

Bár a korábbi értesülések szerint mindkét stúdió résnyire nyitva hagyta az ajtót, így nem kizárt, hogy akár újra megegyezésre juthatnak a Pókember filmek kapcsán, a Hollywood Reporter magazinnak azonban újabb információkra sikerült fényt derítenie a kialakult helyzettel kapcsolatban. Mostanáig a hivatalos hírek szerint a Disney 50-50 százalékban szerette volna elosztani a következő filmek költségvetésének és a bevételeinek arányát.

Mint kiderült a stúdió valójában 30 százalékos részesedést kívánt volna kezdeményezni, és bár még mindig nem kis összegről van szó, hiszen a Pókember: Idegenben bevétele elérte a közel 1,1 milliárd dollárt, mégis ésszerűbbnek hangzik.

A napokban maga a Bosszúállók sztárja, Jeremy Renner is megszólalt az ügy kapcsán, arra bíztatva a Sonyt és a Marvelt, hogy próbáljanak megegyezésre jutni, úgy tűnik azonban, hogy mindez továbbra is állóvíz marad.