Kiderült, mi okozta a Dr. Csont sztárjának, Heath Freeman tragikus halálát

Kiderült Heath Freeman halálának oka. A Dr. Csont színésze tavaly novemberben hunyt el, halálának körülményeit azonban egészen mai napig nem közölték a nyilvánossággal sem a hozzátartozók, sem pedig a hatóságok.

A texasi Travis megyei halottkém elmondta, hogy Freeman szervezetében fentanilt, kokaint, hidrokodont, oxikodont és alprazolamot találtak, ez egyértelműen túladagolásra utal. A színész holttestére otthonában találtak rá, mint kiderült, előző éjszaka szórakozni volt, a hatóságok ugyan korábban elmondták, hogy Freeman otthonában gyógyszereket is találtak, halálának okát azonban balesetként tüntették fel.

“Őszintén megrendültünk szeretett Heath Freemanünk elvesztése miatt. Ragyogó ember volt, hatalmas lélekkel, kitörölhetetlen nyomot hagyott mindannyiunk szívében” - írta a színész ügynöke, Joe S. Montifiore.

#1
Heath Freeman

Heath Freeman

szül. 1980. 06. 23. - elhunyt 2021. 11. 14.
USA
Heath Freeman amerikai színész, aki leginkább a sorozatgyilkos, Howard Epps szerepe kapcsán tett szert széleskörű népszerűségre a Dr. Csont két évadában. Freeman számos nagysikerű sorozatban szerepelt, ezek közé tartozik a Vészhelyzet, az NCIS - Tengerészeti helyszínelők, a Vérprofik, ben és a Dr. Csont is. Utolsó filmje a Michael... több»