Kiderült, mikor mutatkozik be a 'következő' Vasember

A rajongók egy részének továbbra is nehéz elképzelni az MCU-t Vasember nélkül, és bár úgy tűnik, hogy Tony Starktól végleges búcsút kellett vennünk a harmadik fázis végén, a Marvelnek mindenesetre további tervei vannak a karakterrel.

Az alig néhány hete debütált What If...? animációs sorozat a multiverzumokkal összefüggésben legalábbis belengette, hogy Robert Downey Jr. által megformált Vasember még visszatérhet, noha erre valószínűleg még egy darabig várnunk kel.

Az élőszereplős Marvel filmekkel kapcsolatban azonban más a helyzet. Ha Vasember nem is, Ironheart (Vasszív) mindenesetre felbukkanhat a továbbiakban, ráadásul Kevin Feige már azt is elárulta, pontosan melyik produkcióban is debütál majd a karakter.

“Már forgatjuk a Fekete Párduc folytatását, amelyben találkozhatunk Riri Williams-szel, egy héttel korábban pedig már elkezdtük forgatni az Ironheart sorozatot” - mondta a Marvel elnöke a Variety magazinnak adott legfrissebb interjújában.

Bár pontos premiert egyelőre egyik produkció sem kapott, a Vakanda, légy áldott! a tervek szerint 2022-ben kerül a mozikba.