Kiderült, miről szól majd a Godzilla Vs. Kong

Végre megérkezett a Godzilla Kong ellen első, hivatalos szinopszisa, hogy legalább valamilyen fogalmunk legyen arról, miről is szól majd a hamarosan forgó film. Már ha nincs elég fantáziánk ahhoz, hogy nagy vonalakban fel ne tudnánk vázolni, hogy egy nagyon nagy gyík és egy hatalmas emberszabású mit tud kezdeni egymással a vásznon.

Természetesen: harcolnak majd, és ez a csata nagyobb lesz, mint amit az ember eddig valaha látott, lévén a történet szerint a természet két leghatalmasabb ereje csap majd össze, és rombol le maga körül nagyjából mindent. De a történetben jut némi szerep a Monarch-nak, aki fáradhatatlanul kutatnak a Titánok eredete után, és lehet, hogy meg is találják a végső választ – miközben néhány ember azon munkálkodik, hogy a hatalmas lények egyszer és mindenkorra tűnjenek el a Föld felszínéről.

Sok oldalról közelít tehát majd a film az óriási teremtmények kérdésköréhez – ám még előttünk van egy másik premier: jövő májusban kerül ugyanis moziba a Godzilla: A szörnyek királya, vagyis a Godzilla 2, amelyek cselekménye valahogy kapcsolódni fog az utána következő filméhez. Már csak azért is, mert mindkét filmben feltűnik majd Millie Bobby Brown, vagyis valamilyen átmenet kell majd a két történet közé.

Hogy pontosan milyen rombolást, pusztítást és kataklizmát okoz majd a két lény, és végül melyikük kerül majd ki győztesen a végsőnek kikiáltott csatából, arra még várnunk kell egy kicsit: a film a tervek szerint ugyanis csak 2020. május 22-én kerül majd a mozikba. De addig az is kiderülhet, hogy a Warner és a Legendary lát még a franchise-ban fantáziát, és kénytelenek életben tartaniuk mindkettejüket. Majd kiderül.