Kikerült a netre Robert Pattinson Batman-edzésterve

A mozirajongó kegy része némi fenntartással fogadtak annak idején a hírt, hogy Robert Pattinson alakítja majd a fiatal Bruce Wayne-t a készülő Batman filmben.

Sokan ugyanis a mai napig az Alkonyatban látható megjelenésével azonosítják a színészt, ettől függetlenül azonban még Pattinson számára is elengedhetetlen, hogy izmosabb formáját hozza majd Matt Reeves filmjében.

A Healthy for Men magazinnak sikerült megszereznie és közzé is tette Pattinson edzéstervét, amellyel a szerepre készül, és mondani se kell, hogy a sztár igencsak odateszi magát. Pattinson heti 3-4 órát tölt futással, a konditeremben pedig a kardió gyakorlatok mellett biciklizéssel, súlyemeléssel és izomerősítő gyakorlatokkal tölti az időt.

Mindezek mellet boxzsákkal is edz, illetve rengeteg időt tölt a szabadban meditálással. Pattinson az étrendjére is szigorúan ügyel, ennek értelmében nem fogyaszt alkoholt, az étkezéseiből pedig mellőzi a hústermékeket és az olajban sült ételeket.

A Batman munkálatai újra gőzerővel zajlanak, bár továbbra is úgy tűnik, hogy Reeves filmje leghamarabb 2021. októberében kerülhet a mozikba.