Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
96
Szereplők
6
Vélemények
120
Képek
Videók
 
VFTS   2016. 07. 26.

Könyvben nem olvastam, de a sorozat nagyon jó. Fordulatokban és akciókban nincs hiány. A harmadik évadban új vizekre evezett a sorozat, ami nem vált a hátrányára annak ellenére sem, hogy fogynak az eredeti szereplők.

 
Cptn Jinbe   2017. 06. 12.

Ez a sorozat nem különösebben fogta meg a fantáziámat sajnos. A főbb szereplők se túl kreatívak de a mellékszereplők egyenesen unalmasak benne. A történet olyan középszerű lenne.


 
notimoni   2017. 04. 15.

Nagyon szuper kis sorozat. Kétkedve vágtam bele, de mindhárom évad lekötött és izgalmas epizódról epizódra. Jók a szereplők és a karakterek is. Tele van fordulatokkal, ami plusz pont :)

 
Rivaikun   2016. 09. 06.

Vannak kiszámítható ütközetek, és a mellékszereplők sem annyira erősek, de ennyi bőven belefér egy három évadot már megélt sorozatba ! 9/10

 
KingAdam   2017. 09. 27.

Most végeztem az első évaddal és zseniális! Kiváló történet, kiváló szereplőkkel! Én a csatahajó című film álltál adott élmény miatt féltem hogy nem fog tudni eleget nyújtani a sorozat, de tévedtem! Megállás nélkül nézem, imádom!

 
Még szerencse, hogy az elmúlt hónapok sorozatos termését nézve nincs is igazán szükség, hogy ilyen borzalmakra fanyalodjunk rá. több»
 

Eric Dane és Rhona Mitra szerepeltek már együtt sorozatban. A Gideon's crossing-ban mindketten orvost alakítottak.

(VFTS)
 

A sorozatban feltűnő olasz tengerjáró hajó valójában az óceánjáróból lett hotel, Cunard White-Star Line RMS Queen Mary hajó. 1967 óta ki van kötve Long Beach kikötőjében.

(VFTS)
 

A USS Nathan James valójában a USS Halsey. A sorozatban feltűnő kutyát Halseynek hívják.

(VFTS)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.