Különösen veszélyes bűnözők: Befutott Gal Gadot, Dwayne Johnson és Ryan Reynolds Netflix-filmjének magyar előzetese, mutatjuk!

Idén ősszel érkezik Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot közös filmje, a Különösen veszélyes bűnözők, amelynek megérkezett az első magyar feliratos előzetese.

Nem is olyan régen egy rosszul beidőzített bejegyzésnek köszönhetően egy kis időre elérhetővé vált a Twitteren a film eredeti nyelvű trailere,, amely persze azonnal törlésre is került, ennek ellenére sikerült gyengébb minőségben “megmenteni”, most azonban már magyar felirattal is nézhető, kifogástalan minőségben.

Rawson Marshall Thurber rendezése a idén novemberben érkezik a Netflix műsorkínálatában. A film premierjét egyébként maguk a filmben szereplő sztárok jelentették be korábban, Reynolds többek között egy fotót is posztolt az alábbi szöveggel: “Tény, hogy a szmokingomat A Szikla zoknijából szabták rám, az is tény, hogy a Különösen veszélyes bűnözők november 12-én jelenik meg.”

A “trió” mellett Chris DiamantopoulosVincenzo AmatoRitu Arya és Ivan Mbakop lesznek láthatóak a főbb szerepekben, nem is szeretnénk azonban tovább húzni az időt, csekkoljátok az előzetest!

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Az Interpol világméretű hajszát hirdet a legkeresettebb tolvaj elfogására. Azonban amikor egy vakmerő rablás összehozza az FBI legjobb profilozóját és két rivális bűnözőt,... több»