2021.09.02   olvasottság: 3394x   szerző: csd   hozzászólások: 0

Idén ősszel érkezik Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot közös filmje, a Különösen veszélyes bűnözők, amelynek ki is szivárgott az első előzetese.

Különösen veszélyes bűnözők: Befutott Dwayne Jonhson és Ryan Reynolds Netflix-filmjének előzetese, mutatjuk!

Egy rosszul beidőzített bejegyzésnek köszönhetően egy kis időre elérhetővé vált a Twitteren a bejátszás, amely persze azonnal törlésre is került, ennek ellenére sikerült gyengébb minőségben “megmenteni”.

Rawson Marshall Thurber rendezése a tervek szerint idén novemberben érkezik a Netflix műsorkínálatában..

Időközben pedig a hivatalos, magyar feliratos előzetes is befutott, amelyet lentebb meg is tekinthettek.

A film premierjét egyébként maguk a filmben szereplő sztárok jelentették be korábban, Reynolds többek között egy fotót is posztolt az alábbi szöveggel: “Tény, hogy a szmokingomat A Szikla zoknijából szabták rám, az is tény, hogy a Különösen veszélyes bűnözők november 12-én jelenik meg.”

A “trió” mellett Chris DiamantopoulosVincenzo AmatoRitu Arya és Ivan Mbakop lesznek láthatóak a főbb szerepekben, nem is szeretnénk azonban tovább húzni az időt, csekkoljátok az előzetest!

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Az Interpol világméretű hajszát hirdet a legkeresettebb tolvaj elfogására. Azonban amikor egy vakmerő rablás összehozza az FBI legjobb profilozóját és két rivális bűnözőt,... több»