Tiffany Haddish-t azzal vádolják, hogy 2013-ban molesztált egy 14 éves lányt.

A People magazin értesülései szerint kaliforniai Los Angeles megye felsőbíróságán kedden benyújtott panaszban egy Jane Doe néven azonosított nő beperelte a 42 éves Haddish-t és a 47 éves Aries Spears komikust egy nevét eltitkolni kívánó kiskorú nevében.

“A felperes édesanyja, Trizah Morris már évek óta próbálja érvényesíteni ezeket a hamis állításokat Ms. Haddish ellen. Bármelyik ügyvéd, aki kezdetben elvállalta ezt az ügyet - és többen is voltak - végül ejtette az ügyet, miután világossá vált, hogy az állítások alaptalanok, Ms. Haddish pedig nem hagyja magát megingatni” - nyilatkozta a színésznő ügyvédje a People magazinnak.

“Most Ms. Morris felnőtt lánya képviseli magát ebben a perben. Ők ketten együtt fognak szembesülni a következményekkel, ha ezt a komolytalan keresetet folytatják” - tette hozzá az ügyvéd.

Spears jogi képviselte szintén elmondta, hogy a színésznő nem enged semmilyen zsarolásnak. A felperes állítása szerint Haddish “régi családi barátjuk” volt, 2013-ban, amikor kislány 14 éves volt, Haddish elvitte őt egy "szexuálisan szuggesztív Subways-reklám" felvételére, amiről Haddish állítólag azt mondta, hogy segít a lánynak bekerülni a televíziós szakmába.

A felperes szintén azt állítja, hogy az emlékek felszakadtak, amikor “Haddish egy hasonló jelenetet játszott el" a 2017-es Girls Trip című filmben”. A vádak szerint a kislányt még 2014-ben molesztálta Spears, miután Haddish azt mondta neki, hogy Spears otthonában fognak készíteni egy videót a Nickelodeonnak.

A kislány a vallomásában Spears és Haddish olyan cukorkát adtak neki, amelyen egy “mosolygó arc” volt látható, az üdítőtől pedig elálmosodott. A felvételt 2014-ben tették közzé a Funny or Die című oldalon, a későbbiekben viszont törölték azt.

Az édesanya állítása szerint a most 22 éves lánya hatalmas károkat szenvedett, nem volt még kapcsolata, mivel attól fél, hogy újra kihasználják majd. Haddish-t és Spears-t érzelmi sérelem szándékos okozása, súlyos gondatlanság, szexuális zaklatás és kiskorúval szembeni szexuális visszaélés miatt perlik.