Kiszivárgott a Star Wars IX posztere? (fotó)

Bár manapság a photoshop bűvészek bármire képesek, a kiszivárgott plakát részleteit elnézve igen valószínű, hogy hivatalos anyagról van szó.

Hiába tesznek meg mindent, hogy a Star Wars IX összes aprócska részletét titokban tartsák, néha ez sem bizonyul elegendőnek.

Legalábbis, amennyiben a Redditre felkerült poszter valóban eredeti. Amire azért elég nagy a valószínűség, ugyanis az ismert arcok mellett több új karakter is feltűnik rajta, ami a rajongói plakátok esetében nem igazán jellemző. A döntés mindenesetre rátok bízzuk: szerintetek valóban ez lehet a film hivatalos posztere?

A Star Wars IX-ről az utóbbi hónapokban meglehetősen keveset hallottunk, egy-egy forgatási fotónk kívül kevés jutott a rajongóknak, akik valószínűleg már egyre jobban várják az április SW Celebrationing-et és a május 4-i Star Wars-napot. Ezek mindig elé jó apropót szolgáltatnak ahhoz, hogy a Lucasfilm a hájpot kihasználva előrukkoljon valami újdonsággal.

A Star Wars IX rendezői székét Az ébredő erő direktora, J.J. Abrams foglalhatta el, míg a főbb szerepeket Mark Hamill , Carrie Fisher , Domhnall Gleeson , Daisy Ridley , Adam Driver , Oscar Isaac , John Boyega és, Matt Smith alakítják.

Az egyelőre hivatalos alcím nélküli SW-mozi december 19-től látható a hazai mozikban.