Kit Harington sírva fakadt a Trónok harca forgatása után

Hosszú hónapokat kellett arra várni, hogy az HBO hivatalosan is bejelentse, mikor érkezik a Trónok harca utolsó, 8. évada – de most már tudjuk, hogy 2019. áprilisában érkezik a befejező 6 rész, amely mindegyike nagyjából egy órás lesz.

A sorozat 2011-been debütált a csatornán, és rögtön hatalmas siker lett: a George R. R. Martin szövevényes, erőszakos és fordulatos regényeiből készített széria egy csapásra belopta magát a nézők szívébe annak ellenére, hogy sosem lehetett tudni, melyik karakter éli túl egyáltalán az évadokat.

Akárhogy is nézzük, a sorozat majdnem egy évtizeden keresztül futott és készült, így nem meglepő, hogy nem csak a rajongók, hanem  az alkotók is nehezen válnak meg tőle. Kit Harington nemrég egy interjúban érzelgősködött a sorozattal kapcsolatban, amikor elárulta, hogy az utolsó Ennyi! végszónál egész egyszerűen sírva fakadt. Azt is elmondta, hogy úgy tűnt, a stáb többi tagja is valami hasonlón megy keresztül, ám ezzel együtt összességében örülnek, hogy vége van a forgatásnak. Harington szerint Emilia Clarke-ot is eléggé megviselte, ahogy a karaktere számára végződik a sorozat.

Az interjúban a színész azt is bevallotta, hogy nem ez volt az első alkalom, amikor munka közben sírva fakadt – a másik alkalom az volt, amikor a színészek 2 nap alatt összeolvasták a forgatókönyvet. Elmondása szerint ő nem olvasta el előre, mi lesz az utolsó évad története, mert feleslegesnek tartotta – minek olvasson magában, amikor meghallgathatja azt a többiek hangján is?

Hogy pontosan mitől is szorult el a torka, azt természetesen nem árulhatta el a spoilerveszély miatt, de ennyi információ már bőven elég lehet a rajongóknak ahhoz, hogy tudják: érzelmekben és indulatokban majd az utolsó évad sem szűkölködik.