Három hónap múlva debütál az új magyar vígjáték a mozikban, befutott a Kölcsönlakás első trailere.

Fiatalos párkapcsolati komédia érkezik a hazai mozikba Dobó Kata rendezésében, melyhez megérkezett a beharangozó előzetest. 

A film John T. Chapman és Ray Cooney színdarabjának adaptációja, melynek főhőse egy házas férfi, Henrik, aki üzlettársa lakásába szervez találkozót a vadító escort lánnyal, Vénusszal. Csakhogy Henrik felesége, Lina, tisztában van férje félrelépéseivel, és szeretne bosszút állni. A helyzetet csak még jobban bonyolítja, hogy ő is ugyanebbe a lakásba szervez randevút. Mindeközben a lakás dizájnere is szeretne néhány kellemes órát eltölteni a lakásban, és a tulajdonosoknak is megvannak a maguk tervei. Ha ez még nem lenne elég, amikor betoppan a népszerű írónő, Petra minden végérvényesen a feje tetejére áll.

A film rendezői székét Dobó Kata mellett Gulyás Buda foglalhatta el, míg a főbb szerepeket Oroszlán SzonjaKlem ViktorBalla EszterSzabó SimonHaumann MátéMartinovics Dorina és Kiss Ramóna alakítják. A forgatókönyvet az Üvegtigris trilógia szkriptjét jegyző Búss Gábor Olivér szerezte.

A Kölcsönlakás 2019. február 14-től látható a hazai mozikban.