Már nem kell sokat várnunk a Hang nélkül 2 előzetesére

Heteken belül bemutatják a 2018-as sci-fi horror folytatásának első trailerét, amelyben visszatér az Abbott család, de új túlélőkkel is találkozhatunk.

Űrlényes filmből sok van. Űrlényes horrorfilmből még több. Olyan is akad, ami itt játszódik a Földön, ráadásul napjainkban. De olyan már kevesebb, amiben alig-alig szólalnak meg a szereplők. A 2018-ban bemutatott Hang nélkül pontosan ilyen volt, és épp ezzel ütött nagyot. És jövőre már jön is a folytatás.

A sztori valamikor napjainkban játszódik, ám egy alternatív idősíkon, amelyben egy titokzatos idegen faj megszállta a bolygót. Ezek a lények nem látnak ugyan túl jól, de ebbéli hátrányukat tökéletes hallásukkal egyensúlyozzák. Éppen ezért elég egy apró nyikkanás, és akár kilométerekről is odasereglenek a környékben portyázó lények, hogy egy szemvillanás alatt végezzenek az emberrel.

A film a kényszeres némaságban élő Abbott család életét mutatta be, a folytatásban sem lesz ez másképp. Visszatér a fontosabb szerepekbe Emily Blunt, Millicent Simmonds és Noah Jupe is, ahogy a rendezői széket is ismét John Krasinski foglalja el. Ő egyébként a forgatókönyv megírásából is kivette a részét.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az Hang nélkül 2 pontosan miről fog szólni, de a legfrissebb hírek szerint alig néhány héten belül már okosabbak lehetünk, jön ugyanis a film első előzetese. A találgatások – és Krasinski saját bevallása – szerint jobban megismerhetjük majd a lényeket, illetve más túlélőkkel is találkozni fogunk. Utóbbi nem volt igazán jellemző az első mozira, az ugyanis inkább az Abbott családra és éppen születő csecsemőjükre koncentrált.

Az Hang nélkül 2 a tervek szerint 2020. március 20-án kerül majd a mozikba a tengerentúlon, de azt egyelőre nem tudni, hogy nálunk mikor debütálhat.

dráma | horror | sci-fi

SkyShowtime (2023.05.07.)

Ismert világunkat rejtélyes és vérszomjas idegen lények szállták meg, amelyek a legkisebb neszre is felfigyelnek, így csapva le áldozatukra. Egy leleményes családnak azonban úgy... több»