Közös filmjükből posztolt képet Ryan Reynolds Dwayne Johnsonról (fotó)

Ezen a hétvégén ünnepelte születésnapját Dwayne Johnson, ez alkalomból pedig filmes partnere, Ryan Reynolds is köszöntötte őt.

Nem, nem írtuk rosszul, Johnson és Reynolds ugyanis az eredeti tervek szerint az idén ősszel megjelenő Red Notice-ban szerepelnek majd együtt, amely várhatóan egy vérbeli rabló-pandúr produkció lesz, és ha mindez nem lenne elég, a filmben Gal Gadot is szerepel majd.

Bár a film munkálatairól egyelőre nem sok mindent lehet tudni, a hivatalos szinopszis szerint egy Interpol ügynök a világ egyik legmagasabb körözöttségi szintjén álló műkincsrabló nyomába ered. Reynolds azonban a jókivánság mellé két forgatási fotót is csatolt az Instagramon, amelyen végre először láthatjuk a párost.

“Rengeteg kívánságom van a számára, amit megérdemel. Ebben az évben sikerült megvalósítani életünk álmát, és még a leállás előtt leforgatni a Red Notice felét” - írja Reynolds a bejegyzésben, amelyben szintén megjegyzi, hogy várhatóan időben sikerül elkészülni a filmmel, amely a tervek szerint november 13-án érkezik a Netflixen.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Today is @therock’s birthday. There’ll be a lot of well wishes for him. He deserves it. This year, we fulfilled a lifelong dream: shooting exactly half a film called RED NOTICE before being promptly shut down. Had we not spent 90 percent of our time laughing, we might have finished it in time. Happy Birthday, Bubba. ????: @hhgarcia41

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés, Máj 2., 2020, időpont: 11:35 (PDT időzóna szerint)