Lady Gaga lesz Harley Quinn a Joker 2-ben?

Alig néhány napja érkezett a hír, hogy Todd Phillips már a Joker 2 forgatókönyvén dolgozik, amelyet Joaquin Phoenix szorgosan el is olvasott, azonban most egy még ütősebb infó látott napvilágot a projekttel kapcsolatban.

A Joker folytatása Folie À Deux munkacím alatt készül, amely két vagy több embert érintő azonos mentális zavarra utal, mindez pedig már alapból sokat sejtet, hiszen a korábbi híresztelések szerint a Phoenix által megformált Arthur Fleck akár egy riválisra is találhat a második részben, aki szintén a Joker névre pályázik.

Arra viszont aligha számított bárki is, hogy ez a cím akár Harley Quinn felbukkanására is utalhat. A The Hollywood Reporter magazin értesülései szerint a Joker 2-ben nem más, mint Lady Gaga lesz látható a szerepben (legalábbis a tárgyalások már megkezdődtek), ez pedig még nem minden. Az utóbbi években Lady Gaga hatalmas elismerésre tett szert a filmes szakmában is, a már fentebb említett értesülések alapján pedig a Joker folytatása musical stíluselemeket is tartalmaz majd.

Fontos persze leszögezni, hogy egyelőre maga Phoenix sem erősítette meg hivatalosan, hogy újra elvállalta volna Arthur szerepét, persze nem kizárt, hogy a tárgyalások jelenleg is folynak, így a közeljövőben egész biztosan számíthatunk egy újabb bejelentésre.

Harley Quinn karakterét legutóbb Margot Robbie formálta meg a DCEU berkein belül, így már csak az a kérdés, hogy Gaga miként is gondolná újra a figurát. A tervek szerint a Joker 2 forgatása még idén megkezdődhet, így a film legkorábban 2023-ban kerülhet a mozikba.

87 Joker  (2019)

dráma | krimi | thriller

Eszelős, veszedelmes, kissé mulatságos. Vajon mi vezetett oda, hogy a sikertelen stand-up komikusból pszichopata gyilkos, Batman főellensége váljon? Todd Philips szenzációs... több»