Lando spin-off lesz a következő Star Wars-film?

A napokban hivatalossá vált, hogy a Lucasfilm új rendezőt szerződtetett J.D. Dillard személyében egy új Star Wars filmhez. Most pedig újabb pletykák merültek fel a készülő produkcióval kapcsolatban.

Bár az már most tudható, hogy a forgatókönyvön Matt Owens dolgozik, akinek neve a Luke Cage kapcsán lehet ismerős a mozirajongóknak, az új Star Wars film sztoriját egyelőre legalább annyi titok övezi, mint a Skywalker korában látott Exegolt.

A Lords of the Long Box legfrissebb értesülései alapján mindenesetre az is felmerült már, hogy a következő Star Wars produkció esetleg egy Lando Calrissian spin-off lenne majd, noha az egyelőre továbbra is ködös, hogy a karakter melyik időszakára is fókuszálna a film.

Noha Billy Dee Williams egy kisebb cameo erejéig visszatért a Skywalker korában ikonikus szerepében, egyelőre persze kérdéses lenne, hogy egy teljes önálló filmben is vállalná-e a feladatot.

Persze a hivatalos bejelentésre nem is kell sokáig várnunk, hiszen a Disney+ európai indulásával egyidejűleg, azaz március 11-én több mindent is megtudhatunk a film előkészületeiről.