Láttad-e már dobolni Chris Hemsworth-öt egy Green Day dalt? Itt az alkalom! (videó)

Luke, Liam és Chris Hemsworth megosztottak egy videót egy nemrégiben tartott jam sessionről, ahol megpróbálták feldolgozni a Green Day "Good Riddance (Time of Your Life)" című számát.

Az Instagramon Chris Hemsworth által közzétett videón ő dobol, Liam gitározik, Luke pedig énekel. Maradjunk annyiban, hogy a testvérek még nem teljesen szoktak össze zeneileg.

A kommentekben a rajongók humorosan rámutattak Chris dobolási képességeinek hiányára. Az egyik rajongó megjegyezte, hogy végre találtak valamit, amiben Chris Hemsworth rossz, míg egy másik azt írta, hogy hajlamos többet ütögetni a dobverőket, mint magát a dobot. Egy másik rajongó még azzal is viccelődött, hogy jobban élvezte a videót, amikor elnémította.

A könnyed viccelődés ellenére a klipből kiderült, hogy a Hemsworth testvérek élvezték az együtt töltött időt. A videót a cikkünk galériájában nézhetitek meg.

A két fivér, Luke és Liam a közeljövőben egy izgalmas akciófilmmel (Maga a pokol) jelentkezik, melynek idelent mutatjuk az előzetesét.

akció | thriller

John Sweet törzsőrmester (Milo Ventimiglia) és Abell őrmester (Luke Hemsworth) alkotják az amerikai hadsereg elit mentőcsapatát. A Fülöp-szigeteki dzsungelben elfogott helyi... több»