A színészsztrájk miatt leállították a Deadpool 3 forgatását, miután a SAG-AFTRA csatlakozott a forgatókönyvírók sztrájkjához.

Alig néhány nappal korábban számoltunk be arról, hogy gőzerővel zajlanak a Deadpool 3 munkálatai, amelyhez Hugh Jackman is csatlakozott Rozsomák szerepében, a hét további része pedig attól volt hangos, hogy a stúdióknak és az írónak nem sikerült megállapodásra jutni a 12 napon át tartó tárgyalás során.

A Deadpool 3-ban egyébként Jennifer Garner (galériánkban) is visszatér Elektraként, most azonban nagyon úgy tűnik, hogy a projekt sorsa kérdésessé vált. Hollywood tehát történelmi jelentőségű válsághelyzetet él meg, mivel a sztrájk most már minden nemzetközi produkciót érint, így nem csak az Egyesült Államokban, hanem az Egyesült Királyságban, Európában és Ausztráliában is leálltak az éppen zajló munkálatok.

A SAG-AFTRA szakszervezet mintegy 160 000 előadót képvisel, köztük színészeket, bemondókat, műsorvezetőket, DJ-ket, kaszkadőröket és műsorújságírókat, akik béregyenlőséget és jobb munkakörülményeket követelnek.

81 Deadpool 2  (2018)

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

Wade Wilson, azaz Deadpool túlél egy majdnem végzetes kimenetelű ostoba balesetet, ám az is lehet, hogy az egy előre eltervezett támadás volt. Szerencsétlenségben hősünk... több»