Lehet még ennél is bizarrabb Jared Leto patkányos sztorija?

Jared Leto híres arról, hogy a végletekig képes beleélni magát egy-egy szerepébe. Ez történhetett a Suicide Squad - Öngyilkos osztag forgatásán is jó hat évvel ezelőtt. A legenda szerint, amit hol megerősítenek, hol megcáfolnak a forgatás résztvevői, egy nap a színész minden társát meglepte valami különleges ajándékkal. És itt most nem túl kellemes különlegességekre gondolunk.

A sztori szerint az egyik legfurcsább ajándékot Margot Robbie kapta, aki a filmben a Jared Leto által játszott Joker szerelmét, Harley Quinnt alakította. Hogy milyen indíttatásból, de a színész egy dobozt nyújtott át neki, amiben a legenda szerint egy döglött patkány volt.

Ezt később Jared Leto tagadta és elütötte annyival a kérdést, hogy vegetáriánus étel volt a dobozban, semmi más. Ám nemrégiben az Amanda Wallert alakító Viola Davis is megnyilvánult az üggyel kapcsolatban egy interjúban.

A színésznő állítása szerint nagyon is patkány volt abban a dobozban. Már épp kifelé tartott a forgatásról, amikor Margot Robbie megkapta a dobozt. Mivel ő már tudta, hogy ebből semmi jó nem származhat, odakiáltott neki, hogy ki ne nyissa, de már késő volt.

A dobozban az általa valaha látott legnagyobb, koromfekete patkány csücsült. Arra a színésznő nem tért ki, hogy valóban döglött volt-e, de valószínűleg nem. Ugyanis elmondása szerint mikor Margot Robbie meglátta az állatot, nem undorban tört ki, hanem egyenesen imádta azt. És nem valószínű, hogy egy döglött patkány kiváltott volna belőle ilyesmit. Hacsak nem ő is a végletekig beleélte magát Harley Quinn szerepébe…