Az utóbbi időben egyre többször kerül a média figyelmének középpontjába a Spielberg család, de sajnos nem a rendező újabb és újabb sikerei miatt. Hanem Steven Spielberg örökbefogadott lánya, Mikaela Spielberg miatt, aki legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy felnőttfilmes karrierbe kezd. Most pedig arról érkeztek hírek, hogy családon belüli erőszak miatt letartóztatták.

Mikaelát 1996-ban fogadta örökbe a rendező és felesége, a fiatal nő pedig több interjúban is arról beszélt, mennyire szereti szüleit és mennyire hálás nekik mindenért. Ugyanakkor legutóbbi interjúi egyikén arról is beszélt, hogy gyerekkorában zaklatták, amiről szülei semmit sem tudtak. Elmondása szerint nem voltak ezek túl durva esetek, ugyanakkor egész életére hatással vannak, mert alapvetően megváltozott a viszonya a saját testével. Hogy ennek van-e köze ahhoz, hogy a felnőttfilmes karrier felé kacsintgat, azt nem tudni, mindenesetre erről úgy fogalmazott, elege van abból, hogy nem élhet meg a testéből, hogy mások azt sulykolják bele, gyűlölnie kell a testét.

A napokban ismét Mikaela miatt került reflektorfénybe a Spielberg család, ugyanis Nashville-ben letartóztatták. A hírek szerint a vád családon belüli erőszak, ám apja azonnal letette érte az 1000 dolláros óvadékot. Nem sokkal később vőlegénye, az egykori profi dartsos Chuck Pankow közleményt adott ki, amely szerint az egész egy félreértés eredménye. Nem történt semmilyen családon belüli erőszak, senkit sem ért semmilyen bántalmazás. Az üggyel kapcsolatban egyelőre további részletek nem ismertek, de ha lesz folytatás, arról be fogunk számolni.