Letartóztatták, vádat emeltek a Flash sztárja, Ezra Miller ellen

Letartóztatták a Legendás állatok és megfigyelésük és a DC filmek sztárját, Ezra Millert.

A színészt még hétfőn vették őrizetbe a hatóságok a hawaii Hilóban rendbontás és zaklatás vádjával. Az értesülések szerint Ezra Miller egy bárban kitört atrocitás elkövetője volt. 

A Hawai'i megyei rendőrség közleménye szerint a dél-hilo-i rendőrök egy “rendbontó” vendégről szóló bejelentésre reagáltak vasárnap este fél 12-kor. Az eljárás során megállapításra került, hogy az elkövető trágárságokat kezdett el kiabálni a többi vendégnek.

A szemtanúk elmondása szerint Miller kitépte egy karaokét éneklő fiatal nő kezéből a mikrofont, majd trágár szavakat ordított a társaság többi részének, a továbbiakban pedig rátámadt egy fiatal férfira.

A kiérkező hatóságok azonnal őrizetbe vették Millert, 5000 dollár óvadék ellenében helyezték szabadlábra, amelyet saját maga folyósított. A történtekkel kapcsolatban egyelőre sem a színész, sem pedig a Warner Bros. nem reagált.  A színész közeljövőben egyébként a Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkai című filmben lesz látható.

családi | fantasy | kaland

Történetünk immár harmadik fejezetéhez érkezett, amelyben a varázslóvilág két részre szakadt. Gellert Grindelwald összegyűjtötte követőit, sötét terve pedig megvalósulni... több»