Liam Neeson reagált Bruce Willis váratlan visszavonulására

Néhány héttel ezelőtt Bruce Willis családja közölte a nyilvánossággal, hogy a színész egészségügyi okok miatt visszavonul a színészettől.

A hír nem csak a rajongókat, hanem a teljes filmes szakmát megdöbbentette. Többen együttérzésüket fejezték ki pályatársuk iránt, nem sokkal később Willis idei Arany Málna-díját is visszavonták, újabban pedig Liam Neeson fejezte ki együttérzését.

Mint kiderült Bruce Willis affáziás, amely nyelvi zavarokat okoz, megnehezíti a tárgyak megnevezését, bizonyos szavak kiejtését, illetve további beszéd nehézségeket okoz.

Liam Neeson a hamarosan bemutatásra kerülő Memory című film kapcsán adott interjút, amelyben egy emlékezetkieséssel küzdő bérgyilkost alakít. “Teljes szívemmel együtt érzek vele” - mondta Neeson.

“Különösen megható mindez, nem igaz? Minden jót kívánok neki” - tette hozzá a színész, majd elmondta, hogy minden nap gondol kollégájára.

akció | thriller

Miután nem hajlandó befejezni egy különösen veszélyes megbízást, egy bérgyilkos maga is a célkereszt közepén találja magát.  Martin Campbell legújabb rendezésének... több»