Nagy sikert aratott a  Loki 2. évadának premierje a Disney+-on. 

Múlt héten végre megérkezett a Loki 2. szezonja, melyet nem csak azért előzött meg nagy várakozás, mivel az első szezon egy jókora cliffhangerrel ért véget, hanem azért is, mert ez a széria magasan kiemelkedik a Marvel-sorozatok mezőnyéből, arról nem is beszélve, hogy Loki az évek alatt az MCU egyik legnépszerűbb karakterévé lépett elő.  

Ezek után nem meglepő, hogy rengetegen voltak kíváncsiak a szezonnyitóra. A második évad premierje az első három napban világszerte 10,9 millió nézőt vonzott a Disney+-on, ezzel a második legnézettebb évadpremier lett a platformon 2023-ban, csak A mandalóri 3. évada előzte meg. 

A nézők mellett a kritikusok is elismeréssel fogadták, a Rotten Tomatoes-on az évad 88%-os értékelést kapott 94%-os közönségaránnyal.

Ha még nem vágtál bele, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Disney+ logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | fantasy | kaland

A sorozat második évadában Loki Mobiusszal, Hunter B-15-tel és az időt felügyelő szervezet többi tagjával együttműködve próbál eligazodni a multiverzumban, hogy megtalálja... több»